• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Definition:

Dækskifter, også kendt som rippemaskine, dækafmonteringsmaskine.Gør processen med vedligeholdelse af køretøjer kan være mere bekvem og glat dæk fjernelse, dæk fjernelse af en bred vifte af pneumatiske og hydrauliske typer af to.Den mest brugte er pneumatisk dækafmonteringsmaskine.

dækskifter 1

Klassifikation:

Efter strømtype:

Pneumatisk dækfjerner, hydraulisk dækfjerner

Efter brugstype:

Motorcykel-specialdækaflæsser, specialdækaflæsser til biler, specialdækaflæsser til lastbiler, specialdækaflaster til ingeniørkøretøjer

Struktur:

1, den vigtigste motor tabel: dækket er hovedsageligt i denne tabel blev fjernet, hovedsagelig spiller rollen som at placere dækket, rotation og så videre.

2, separationsarm: i dækket på siden af ​​maskinen, bruges hovedsageligt til at adskille dækket ogkant, er den glatte dækfjernelse.

3, inflation og deflation enhed: den vigtigste rolle af dækket til at blæse ud godt for inflation eller demontering, ud over at måle trykket af barometeret.Det gennemsnitlige dæk er på omkring 2,2 atmosfærer.Det er 2 mpa.

4, Pedaler: der er tre pedaler under dækfjerneren, som fungerer som en drejekontakt med uret og mod uret, en aftagelig spændingskontakt og en aftagelig fælg- og dækkontakt.

5, smøremiddel: er fordelagtigt for dækafmonteringen, reducerer skaderne i dækafmonteringsbunken, får dækkets demontering til at fuldføre arbejdet bedre.Trykluftgrænsefladen

Øve sig:

1. Dækmaskinens strømforsyning skal være i normal tilstand, og strømforsyningen skal være i lukket stilling under ikke-fungerende tilstand.Lufttrykket i den indre maskine er ved normalt tryk, og luftkanalen er ikke tilsluttet under den ikke-fungerende tilstand.

2.Kontroller dækrammen for forvrængning, luftlækage og revner, før du skifter dæk.

3. Skru luftdysen af ​​for at frigøre dæktrykket, sæt dækket i midten af ​​kompressorarmen, betjening af kompressorarmen, så dækket på begge sider afhjul ramme og adskillelse.

4. Betjen alle kontakter for omvendt dækafmontering.

5, nye dæk på dækket Peugeot opad, betjeningen af ​​kontakten på dækket.Kontakterne placeres i lukket position efter montering.

dækskifter 2

Post tid: Mar-28-2023