• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Trin:

At lave dynamisk balance kræver 4 trin: først fjernet LOGO, den hjulmonterede dynamisk balance, vælg størrelsen på fiksatoren.Træk først linealen ud på den dynamiske balanceringsmaskine, mål den, og indtast derefter den første controller.

Det andet trin er så at tage båndet ud, måle fælgbredden igen på den anden controller-indgang.

1 (2)

Det tredje trin er i

controller inputkantdiameter,

tryk på STRAR, start.

Når testen stopper, vil computeren måle vægten af ​​den vægt, der er nødvendig for at øge indersiden og ydersiden af ​​fælgen, først installeret udenfor, drejdæk, ifølge tip til vægten.

Dynamisk balance forhindrer dækket i at afbøje:

Dynamisk balance er kun for et enkelt dæk, målet er at få dækket til at rotere, når dets eget tyngdepunkt ikke afbøjes.Dynamisk balance, så længe dækket fjernet, på den dynamiske balance maskine, drej, se på maskinen viser værdien.

Sådan vælger du vægten af ​​balanceblokken:

Indtasthjulvægtepå begge sider af navet (en lille blikblok med spænder og vægte markeret på) , men bemærk, at f.eks. tallene til venstre og højre viser henholdsvis 10, 15 og 10, skal være samtidigt til venstre og ret til at ramme vægten af ​​10 og 15 af de to balance, og ikke kun på retten til at ramme en vægt på 5 balance, det er ikke op til kravene.

3

Dækket skal kontrolleres regelmæssigt med den dynamiske balancetester.Der er dynamisk ligevægt og statiske dækbalancer.Dynamisk ubalance vil få hjulet til at svinge, få dækket til at slide på bølgetypen;statisk ubalance vil have et ujævnt og hoppende fænomen, hvilket ofte får dækket til at producere fladt fænomen.Derfor kan regelmæssig balancedetektion ikke kun forlænge dækkets levetid, men også forbedre stabiliteten af ​​bilens kørsel for at undgå højhastighedskørsel på grund af dæksving, hop, mistet kontrol over trafikulykker.


Indlægstid: 07. nov. 2022