• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2023 New Style Fe Clip-on hjulbalancevægt med maling overfladefinish

Kort beskrivelse:

Materiale: Stål (Fe)

Anvendelse til de fleste nordamerikanske lette lastbiler udstyret med dekorative og større stålfælge og de fleste lette lastbiler udstyret med alufælge.

Stålfælge med en tykkere end standard fælgflange og lette lastbiler med ikke-kommercielle alufælge.

Se applikationsvejledningen i downloadsektionen.

Vægt Størrelser: 0,25 oz-3,0 oz

Zn-belagt eller plast pulverlakeret

Blyfrit alternativ er miljøvenligt


Produktdetaljer

produkt tags

Vi har muligvis det mest avancerede produktionsudstyr, erfarne og kvalificerede ingeniører og arbejdere, anerkendte håndtagssystemer i topkvalitet sammen med en venlig ekspert, bruttosalgsgruppe før/eftersalgssupport til 2023 New Style Fe Clip -på hjulbalancevægt med maling overfladefinish, vi har søgt fremad for at udvikle samarbejdsrelationer med dig.Husk at kontakte os for flere detaljer.
Vi har muligvis det mest avancerede produktionsudstyr, erfarne og kvalificerede ingeniører og arbejdere, anerkendte håndtagssystemer i topkvalitet sammen med en venlig ekspert, bruttosalgsgruppe før/eftersalgssupport tilChina Clip on Wheel Weight og Clip on Wheel balancerende vægte, Vi har mere end 8 års erfaring i denne branche og har et godt ry på dette område.Vores løsninger har vundet ros fra kunder verden over.Vores mål er at hjælpe kunder med at realisere deres mål.Vi gør en stor indsats for at opnå denne win-win situation og byder dig hjertelig velkommen til at slutte os til os.

Pakkedetaljer

Anvendelse:afbalancere hjul- og dæksamlingen
Materiale:Stål (FE)
Stil: T
Overfladebehandling:Forzinket og plast pulverlakeret
Vægt størrelser:0,25 oz til 3 oz
Blyfri, miljøvenlig

Anvendelse til de fleste nordamerikanske lette lastbiler udstyret med dekorative og større stålfælge og de fleste lette lastbiler udstyret med alufælge.
Stålfælge med en tykkere end standard fælgflange og lette lastbiler med ikke-kommercielle alufælge.

Størrelser

Antal/æske

Antal/sag

0,25 oz-1,0 oz

25 STK

20 ÆSKER

1,25 oz-2,0 oz

25 STK

10 ÆSKER

2,25 oz-3,0 oz

25 STK

5 ÆSKER

 

Grundregel du bør vide om hjulbalance

I bund og grund vejer hjul og dæk aldrig helt det samme.Et hjuls ventilstangshul fjerner normalt en lille mængde vægt fra den ene side af hjulet.Dæk kan også have en lille vægtubalance, hvad enten det er fra dækslets kryds eller blot en lille afvigelse i hjulets form.Ved høje hastigheder kan en let vægtubalance nemt blive en stor centrifugalkraftubalance, hvilket får hjul/dæk til at rotere i en "hurtig" bevægelse.Dette oversættes normalt til vibrationer i bilen og noget meget uregelmæssigt og ødelæggende slid på dækkene. Vi har muligvis det mest avancerede produktionsudstyr, erfarne og kvalificerede ingeniører og arbejdere, anerkendte håndtagssystemer i topkvalitet. med en venlig ekspert bruttosalgsgruppe før/eftersalgsstøtte til 2023 New Style Fe Clip-on Wheel Balance Vægt med maling overfladefinish, har vi søgt fremad for at udvikle samarbejdsrelationer med dig.Husk at kontakte os for flere detaljer.
2023 Ny stilChina Clip on Wheel Weight og Clip on Wheel balancerende vægte, Vi har mere end 15 års erfaring i denne branche og har et godt ry på dette område.Vores løsninger har vundet ros fra kunder verden over.Vores mål er at hjælpe kunder med at realisere deres mål.Vi gør en stor indsats for at opnå denne win-win situation og byder dig hjertelig velkommen til at slutte os til os.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os

    Relaterede produkter

    • 8 års eksportør Kina 18 tommer 18X7.5 5X114.3 sorte stålfælge til personbil
    • Lav MOQ for 1/4 oz zinkbelagt og sortbelagt Fe bildækklæbende hjulvægte til salg
    • Fremragende kvalitet Kina Titanium Spike Locking Wheel Lug Nuts til trailer
    • Bedste kvalitet Kina 17mm 19mm Billige Spiked Hex Car Wheel Lug Nuts
    • Pålidelig leverandør Plast Fleksibel Elektrisk Power Strip Universal Power Extension Australien
    • Engros Fe/Stål Endless Adhesive Wheel Balance Vægte F